Pittige garnalen in knoflookolie

Ingrediƫnten voor 4 personen

  • 200 gram gepelde garnalen
  • 6 eetlepels knoflookolie
  • 1 teen knoflook
  • 1 rode peper
  • Verse bieslook
  • Limoensap
  • Zout

Bereidingswijze

  1. Allereerst snij je de knoflookteen en rode peper fijn.
  2. Fruit deze beide in extra vierge olijfolie enkele minuten in een pan aan.
  3. Voeg hierna de garnalen toe en bak deze (kort) mee tot ze roze zijn. Doe dit op middelhoog vuur.
  4.  Voeg naar smaak wat limoensap en zout toe aan de garnalen.
  5. Strooi vlak voor het serveren wat bieslook en knoflook olijfolie over de garnalen.

Deel dit bericht!

Bekijk meer berichten

Borrelhapjes

Gambas Pil-Pil

Voor de Ć©chte tapasliefhebbers hebben wij gambas Pil-Pil kruidenmix. Deze unieke kruidenmix hebben wij samen met onze Spaanse leverancier samengesteld. Het

Tips & blogs

Anti-druppeldop

Alle olijfolie flessen zijn voorzien van een anti-druppeldop.Ā Deze speciale dop zorgt ervoor dat de fles olijfolie gecontroleerd kan schenken en

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

socials

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

socials

Ā© speciaaleten.nl | alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW | algemene voorwaarden

Winkelwagen

0
voeg 50,00 toe voor gratis verzending!
0%
image/svg+xml

Helaas, de winkelwagen is leeg.

Verder winkelen